Tuesday, March 18, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw jordan femme dxqh

Det samme verftet er overgrodd med ugress,ugg, har gresset en høy mur hjørne halv folk høyt, tilsynelatende har vært en lang tid ingen kommer. Gårds også noen spredte rot av ting, og noen ganger vil det være en eller to løshunder i gårds løftet hodet og så på forsiden av inntrengeren, deretter bøyde hodet igjen hva som gikk humped i søpla. Liu trakk Ouyang Xue Shen go trinnvis før midten av jernporten, som også er en semi - fan porter åpne, og inne i mørket, ser det ut til å få kontakt med solen midt på dagen kan ikke bli jordan femme bestrålt til innsiden, er fortsatt dødsens stille.

Fra jernporten og gikk inn,Ugg Norge, står de overfor en kald kulde stresset over, så Ouyang Xue jin ikke krympe krympe litt kropp, stirret hardt, men kunne ikke se noe, bortsett fra den endeløse mørket virker Ingen jin mørket. Liu Shen øyne smalere, etter noen fantastiske minutter har tilpasset seg det mørket som så seg rundt inni den. Sement gulvet var full av sigarettsneiper, og litt lunsj lokk, en litt stinkende og smaker vagt av dem stormet inn i nesen, er en mer enn hundre kvadratmeter stor plass, hjørnet svært ubehagelig, workaday sted sto en stor seng, over sengen overflaten er dekket med flekker, er sengen også strødd med mange tomme flasker.

Ouyang Xue jin ikke gråte igjen,ugg Sko, hørtes det Ruoyouruowu plass ekko til dette stedet til en mer enn hundre kvadratmeter vil bli lest, og Li Xin Mei også umulig her. Ouyang Xue ropte igjen, kroppen også i denne lille plassen, slå opp, Liu Shen Ouyang Xue aksjon stoppet ikke, men gikk til sengs ser på den tomme flasken under sengen, og så opp bør posisjon i filen, men noen vinduer brutt papp, og deretter solen skinte gjennom døren øynene smale.

No comments:

Post a Comment