Friday, January 17, 2014

http://www.nikeshoes.com.tw/ cheap christian louboutin oakc

Men som flere og flere hit til kavaleri soldater presset er økende. Mot kavaleri med infanteri,nike free run 5.0, hvis formasjonen er ødelagt, er det i utgangspunktet en blindvei. Men i dag Zhao Feng ikke møte en slik situasjon, fordi antall både små kavaleri Sun Yi, Yunnan hester kort sprint evne og begrenset, traff noen hit det bare en liten hit infanteri shell å løsne litt, for å bryte ut formasjon i nærheten engang. Å se den militære engasjement Zhao Feng Yi Sun denne runden er utførlig tåle støt seg ned, og din ånd er nå sterkt redusert, raskt beordret veien.

Sun Yi ledet hæren sin venstre til høyre Ben, men det er har vært vanskelig å finne en vei ut enn at folk rundt ham mindre og mindre. Zhao Feng beordret hæren til å suspendere angrep, bare for å skjerme sin kjerne rundt som hundrevis av mennesker ikke kunne bevege seg. Bo Tao, nike free run 3 her har løst denne gangen Zhao har løst de Koto kavaleri, vals konvergens rate av mennesker over og Zhao Feng, ser rundt kjernen of the Sun Yi generelt kjøre bort som en hekk. Sunshu Bi, nike free run dame nå desperat, ikke hvorfor overgi så tidlig som mulig, slik at såret soldatene drept ?

Sun Yi er sprøtt å høre lyden, men det er ute etter å kapitulere å stoppe de malayiske folk. Visste ikke mye innsats, ledet han den situasjonen nå at denne mannen var hans eget kavaleri Zhao Jijun pause, en tid til å forberede et godt ord for Hema var faktisk ikke i stand til å snakke. Watching Zhao, og rundt utarmet kavaleri, Sun Yi ristet munnen nettet, til slutt sukket og sa : du kampsport, kavaleri skarp, nike free run dame Søn Yi svikt ble cheap christian louboutin overbevist i dag. nike free run dame Kan ikke tenke på hvordan de skal ta hevn, ønsker bare å vite hvem som er tapt i hendene på helten, også kan du fortelle navnet ditt.

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment